Certifiering (3)

onsdag, 30 november 2016 21:28

Första certifierade vägglöss-sökhundar i Sverige

Written by
Hundar hittar vägglöss i bostäder med över 90 % säkerhet om de är korrekt utbildade. Allt fler utbildar sina hundar till vägglöss-sökhundar men det är viktig att kvalitén på utbildningen och träningen är hög för att kunna leverera en tillförlitlig tjänst. Därför har The Bed Bug Foundation, en oberoende europeisk organisation, tagit fram en certifiering för vägglöss- sökhundar. Denna certifiering krävs t.ex. i Tyskland för att kunna jobba för tyska skadedjurssaneringsföretag. Certifieringen gäller i 1…
onsdag, 17 september 2014 00:00

Vårt kvalitetsarbete

Written by
Angrepp av vägglöss kan upptäckas av särskilt utbildade, certifierade vägglöss-sökhundar. Vägglöss-sökhundar kan vara särskilt användbara i följande fall: När vägglöss misstänks, men inga levande vägglöss eller ägg kan hittas genom visuell inspektion. För fastighetsomfattande inspektioner för att lokalisera alla angripna rum.
torsdag, 04 september 2014 00:00

Certifierade vägglöss-sökhundar

Written by
Det har blivit allt vanligare de senaste åren att använda hundar för att upptäcka angrepp av vägglöss. För att noggrann och effektivt upptäcka angrepp av vägglöss måste specialsökhunden och föraren samarbeta i ett team. Ett sökteam är bara så bra som kontakten mellan hund och hundföraren samt hundförarens förmåga att läsa och förstå hunden.

Kontakta oss

Alla har olika behov, krav och frågor. Kontaktar oss för att diskutera hur vi kan samarbeta och hur våra sökhundteams kan hjälpa dig!

kontakta oss