Om Vilson

Om Vilson (4)

torsdag, 04 september 2014 00:00

Om Vilson

Vilson detect & inspect AB grundades sommaren 2014 av Tina Krulle Ringfoss och Ute Rüegg. Efter en tid av framgångsrik samarbete mellan de gällande operativa sök med hund efter vägglöss tog de steget att gemensamt starta företaget Vilson. Vilsons affärsidé är:

Vi ska med våra specialsökhundar bidra till att våra kunder snabbare och effektivare hittar vägglöss i tidigt stadie för att möjliggör en framgångsrik bekämpning.

 

Företagsnamnet Vilson har uppstått ur de båda första vägglöss-hundarnas namn: Vilja och Isone.

torsdag, 04 september 2014 00:00

Tina Krulle Ringfoss

Tina Krulle Ringfoss är delägare och styrelseordförande i Vilson detect & inspect AB. Hon har över 20 års erfarenhet av kurser och föreläsningar, är utbildad instruktör inom Svenska Brukshundklubben, diplomerad hundfysioterapeut och arbetar dagligen med hundar av olika raser och åldrar. Sedan många år tillbaka utför hon också operativa sök med sina hundar. Tina har idag en labrador, en holländsk herdehund och en border collie.
 
torsdag, 04 september 2014 00:00

Ute Rüegg

Ute Rüegg är ägare och VD i Vilson detect & inspect AB.

Ute har gått specialsökutbildning hos TKR Detection Dog Center 2012/2013 och har i dagsläge 2 utbildade vägglöss-hundar. Hundarna är av rasen entlebucher sennenhund och Ute är även uppfödare av rasen. 

onsdag, 10 december 2014 00:00

Jobba hos oss

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Har du en bakgrund och en erfarenhet som gör att vi borde ta kontakt med dig? Skicka då gärna din spontanansökan till oss!

Att jobba som hundförare hos oss är spännande och omväxlande. För att passa in i vårt team anser vi att det är viktig att du är serviceinriktad med stor social kompetens. Det krävs fysisk fitness, mental styrka och ordningssinne. Du utbildas som hundförare av Vilson detect & inspect.

Kontakta oss

Alla har olika behov, krav och frågor. Kontaktar oss för att diskutera hur vi kan samarbeta och hur våra sökhundteams kan hjälpa dig!

kontakta oss